ПрАТ «ОБЛАГРОПРОМКОМПЛЕКТ»

Код за ЄДРПОУ: 00913485
Телефон: (063)750-60-25 (067)614-62-92
e-mail: agroslaw@ukr.net
Юридична адреса: 69013, Запорізька обл., місто Запоріжжя, вул. Стартова, буд.1-Ж
 
Дата розміщення: 19.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада* Директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Верещак Герман Валерiйович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1968
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 29
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ПрАТ "Облагропромкомплект", голова наглядової ради
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 16.02.2015, 3 роки
9) опис Повноваження та обов'язки: - подає на розгляд до Наглядової ради пропозицiї щодо питань, якi належать до її компетенцiї; - затверджує органiзацiйну структуру виконавчого апарату i його штатний розклад пiсля узгодження зi Наглядовою радою, функцiональнi обов_язки працiвникiв; - користується правом найму, звiльнення, переводу всiх працiвникiв Товариства (крiм свого заступника), застосовує до них заходи заохочення та стягнення; - вiдкриває рахунки в банкiвських установах, користується правом першого пiдпису; - видає доручення та довiреностi, в тому числi з правом передоручення, визначає обсяг повноважень працiвникiв Товариства; - делегує окремi свої функцiї iншим працiвникам Товариства; - здiйснює вiд iменi Товариства усi види правочинiв, розпоряджається майном i коштами Товариства в межах 2 (Двох) вiдсоткiв активiв балансу за попереднiй квартал в цiлому на рiк. В iнших випадках укладення правочинiв забороняється без попереднього узгодження їх умов iз Наглядовою радою; - керує розробкою рiчного балансу Товариства i звiту; - забезпечує виконання рiшень Загальних зборiв Товариства i Наглядової ради, зобов_язань перед бюджетом i контрагентами за господарськими угодами; - на протязi фiнансового року щоквартально надає звiтнiсть про фiнансово-економiчний стан Товариства Наглядовiй радi на її засiданнях; - здiйснює контроль за використанням матерiальних, трудових i фiнансових ресурсiв Товариства; -забезпечує створення безпечних умов працi для працiвникiв Товариства, виконує вимоги чинного законодавства щодо охорони навколишнього середовища; - органiзує i забезпечує бухгалтерську i статистичну звiтнiсть Товариства i несе вiдповiдальнiсть за її достовiрнiсть; - вiд iменi Товариства пiдписує колективний договiр з уповноваженим персоналом Товариства органом. Інформація щодо розміру виплаченої винагороди, в тому числі в натуральній формі, наданій посадовій особі емітентом відсутня, оскільки річна інформація емітентів, які здійснили приватне (закрите) розміщення цінних паперів, а також приватних (закритих) акціонерних товариств, які не здійснювали публічне (відкрите) розміщення цінних паперів, не включає вище зазначену інформацію. Змін у персональному складі щодо посадової особи у звітному році не було. Стаж роботи - 29 років. Перелік посад за останні 5 років: комерцiйний директор, голова наглядової ради, директор. Не обiймає посад на iнших пiдприємствах. Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Рішенням Наглядової ради Товариства (Протокол Наглядової ради №2 вiд 27.03.2018р.) директора було переобрано на новий термін.


1) посада* Голова наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Гненний Олександр Iванович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1963
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 34
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ПрАТ "Облагропромкомплект", член наглядової ради
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 29.04.2015, 5 років
9) опис Повноваження та обов'язки: 1) органiзує роботу ради та здiйснює контроль за реалiзацiєю плану роботи, затвердженого радою; 2) скликає засiдання ради та головує на них, затверджує порядок денний засiдань, органiзовує ведення протоколiв засiдань ради; 3) органiзує роботу зi створення комiтетiв ради, висування членiв ради до складу комiтетiв, а також координує дiяльнiсть, зв'язки комiтетiв мiж собою та з iншими органами та посадовими особами Товариства; 4) готує доповiдь та звiтує перед Загальними зборами акцiонерiв про дiяльнiсть ради, загальний стан Товариства та вжитi нею заходи, спрямованi на досягнення мети Товариства; 5) пiдтримує постiйнi контакти iз iншими органами та посадовими особами Товариства; 6) протягом 5 днiв з дати призначення (обрання) Директора Товариства укладає з ним вiд iменi Товариства строковий трудовий договiр (контракт); 7) виконує iншi функцiї, передбаченi Законом та Статутом. Інформація щодо розміру виплаченої винагороди, в тому числі в натуральній формі, наданій посадовій особі емітентом відсутня, оскільки річна інформація емітентів, які здійснили приватне (закрите) розміщення цінних паперів, а також приватних (закритих) акціонерних товариств, які не здійснювали публічне (відкрите) розміщення цінних паперів, не включає вище зазначену інформацію. Змін у персональному складі щодо посадової особи у звітному році не було. Cтаж роботи - 34 роки. Перелік посад за останні 5 років: заступник начальника комерцiйного вiддiлу, член наглядової ради, голова наглядової ради. Не обiймає посад на iнших пiдприємствах. Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Iнформацiя щодо посадової особи Наглядової ради, а саме - чи є вона акцiонером, представником акцiонера, представником групи акцiонерiв чи незалежним директором, не розкривається, оскiльки дiючий склад Наглядової ради було обрано 29.04.2015 року, тобто до моменту набрання чинностi змiн в Законi України "Про акцiонернi товариства", внесених згiдно Закону України "Про внесення змiн до деяких законодавчих актiв України щодо захисту прав iнвесторiв".


1) посада* Член наглядової Ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Верещак Iрина Олександрiвна
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1970
5) освіта** Середньо-спецiальна
6) стаж роботи (років)** 27
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** АОЗТ "Сегинус ", секретарь
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 29.04.2015, 5 років
9) опис Повноваження та обов'язки: - розробка полiтики розвитку Товариства i контроль за їх виконанням з метою збiльшення прибутковостi та конкурентоспроможностi Товариства; - забеспечення врiвноваженого фiнансово-економiчного стану Товариства; - захист прав акцiонерiв; В компетенцiю наглядової ради також входить вирiшення наступних питань: - подання на затверження загальним зборам пропозицiй щодо змiни розмiру статутного фонду, порядок розподiлу прибутку товариства,форми виплати дивiдентiв; - прийняття рiшень про участь Товариства в iнших юридичних особах та їх об"єднаннях; - визначення основних напрямкiв дiяльностi Товариства; - погодження проведення операцiй розпорядження майном Товариства; - аналiз дiй Директора щодо управлiння Товариством, реалiзацiї, iнвестецiйної, технiчної, цiнової полiтики; - подання Загальним зборам пропозицiй з питань дiяльностi Товариства; - попереднiй розгляд усiх питань,що належать до компетенцiї Загальних зборiв; Інформація щодо розміру виплаченої винагороди, в тому числі в натуральній формі, наданій посадовій особі емітентом відсутня, оскільки річна інформація емітентів, які здійснили приватне (закрите) розміщення цінних паперів, а також приватних (закритих) акціонерних товариств, які не здійснювали публічне (відкрите) розміщення цінних паперів, не включає вище зазначену інформацію. Змін у персональному складі щодо посадової особи у звітному році не було. Cтаж роботи - 27 років. Перелік посад за останні 5 років: секретар, менеджер комерцiйного вiддiлу, член наглядової ради. Не обiймає посад на iнших пiдприємствах. Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Iнформацiя щодо посадової особи Наглядової ради, а саме - чи є вона акцiонером, представником акцiонера, представником групи акцiонерiв чи незалежним директором, не розкривається, оскiльки дiючий склад Наглядової ради було обрано 29.04.2015 року, тобто до моменту набрання чинностi змiн в Законi України "Про акцiонернi товариства", внесених згiдно Закону України "Про внесення змiн до деяких законодавчих актiв України щодо захисту прав iнвесторiв".


1) посада* Член наглядової Ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Гненна Тетяна Петрiвна
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1964
5) освіта** Середньо-спецiальна
6) стаж роботи (років)** 33
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ВАТ "Рассвет", експедитор
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 29.04.2015, 5 років
9) опис Повноваження та обов'язки: - розробка полiтики розвитку Товариства i контроль за їх виконанням з метою збiльшення прибутковостi та конкурентоспроможностi Товариства; - забеспечення врiвноваженого фiнансово-економiчного стану Товариства; - захист прав акцiонерiв; В компетенцiю спостережної ради також входить вирiшення наступних питань: - подання на затверження загальним зборам пропозицiй щодо змiни розмiру статутного фонду, порядок розподiлу прибутку товариства,форми виплати дивiдентiв; - прийняття рiшень про участь Товариства в iнших юридичних особах та їх об"єднаннях; - визначення основних напрямкiв дiяльностi Товариства; - погодження проведення операцiй розпорядження майном Товариства; - аналiз дiй Директора щодо управлiння Товариством,реалiзацiї iнвестецiйної, технiчної, цiнової полiтики; - подання Загальним зборам пропозицiй з питань дiяльностi Товариства; - попереднiй розгляд усiх питань,що належать до компетенцiї Загальних зборiв; Інформація щодо розміру виплаченої винагороди, в тому числі в натуральній формі, наданій посадовій особі емітентом відсутня, оскільки річна інформація емітентів, які здійснили приватне (закрите) розміщення цінних паперів, а також приватних (закритих) акціонерних товариств, які не здійснювали публічне (відкрите) розміщення цінних паперів, не включає вище зазначену інформацію. Змін у персональному складі щодо посадової особи у звітному році не було. Cтаж роботи - 33 роки. Перелік посад за останні 5 років: менеджер, член наглядової ради. Не обiймає посад на iнших пiдприємствах. Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Iнформацiя щодо посадової особи Наглядової ради, а саме - чи є вона акцiонером, представником акцiонера, представником групи акцiонерiв чи незалежним директором, не розкривається, оскiльки дiючий склад Наглядової ради було обрано 29.04.2015 року, тобто до моменту набрання чинностi змiн в Законi України "Про акцiонернi товариства", внесених згiдно Закону України "Про внесення змiн до деяких законодавчих актiв України щодо захисту прав iнвесторiв".


1) посада* Ревiзор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Ковтун Роман Анатолiйович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1965
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 32
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** начальник охорони, КПУ
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 29.04.2015, 3 роки
9) опис Повноваження та обов'язки: - доповiдати про результати проведених ним перевiрок Загальним зборам та Наглядовiй радi Товариства на її засiданнях; - своєчасно складати висновок по рiчних звiтах та балансах Товариства. Без висновку ревiзiйної комiсiї Загальнi збори не мають права затверджувати баланс Товариства; - вимагати вiд Директора Товариства скликання позачергових Загальних зборiв у разi виникнення загрози суттєвим iнтересам Товариства або виявлення зловживань, вчинених посадовими особами Товариства. Ревiзор Товариства має право: - перевiряти грошовi, бухгалтерськi та iншi документи Товариства, наявнiсть коштiв i цiнностей, використання основних, обiгових та iнших коштiв Товариства; - одержувати вiд посадових осiб Товариства письмовi або уснi особистi пояснення з усiх питань, що стосуються дiяльностi виконавчого органу; - для поглибленої перевiрки дiяльностi Товариства залучати на договiрнiй основi стороннiх консультантiв i аудиторськi фiрми. Кошти, призначенi для оплати послуг стороннiх консультантiв (аудиторiв), плануються Директором Товариства у межах сум, затверджених Загальними зборами для вiдповiдних цiлей. При виникненнi суперечок мiж Директором Товариства i Ревiзiйною комiсiєю з питань оплати працi та iнших умов договорiв iз стороннiми консультантами, рiшення приймається Наглядовою радою Товариства Інформація щодо розміру виплаченої винагороди, в тому числі в натуральній формі, наданій посадовій особі емітентом відсутня, оскільки річна інформація емітентів, які здійснили приватне (закрите) розміщення цінних паперів, а також приватних (закритих) акціонерних товариств, які не здійснювали публічне (відкрите) розміщення цінних паперів, не включає вище зазначену інформацію. Змін у персональному складі щодо посадової особи у звітному році не було. Cтаж роботи - 32 роки. Перелік посад за останні 5 років: ревізор, помiчник проректора. Особа обiймає наступнi посади в iнших товариствах: помiчник проректора КПУ (69002, м.Запорiжжя, вул.Жуковського,70-б). Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має.


___________

* Якщо інформація розкривається стосовно членів наглядової ради, додатково зазначається, чи є посадова особа акціонером, представником акціонера, представником групи акціонерів, незалежним директором.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридично Ідентифікаційний код юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
ДиректорВерещак Герман Валерiйовичд/н45290428.86945436452904000
Голова наглядової радиГненний Олександр Iвановичд/н78109649.78939317781096000
Член наглядової РадиВерещак Iрина Олександрiвнад/н000000
Член наглядової РадиГненна Тетяна Петрiвнад/н000000
РевiзорКовтун Роман Анатолiйовичд/н000000
Усього 1234000 78.65884753 1234000 0 0 0